piątek, 24 stycznia 2014

Precle z masłem orzechowym


Składniki na 15 sztuk:
-3 łyżki masła orzechowego
-1 łyżka masła
-3/4 szkl. cukru pudru
-precelki

Wszystko dokładnie ze sobą połączyć i wymieszać. Wstawić do lodówki na ok. 30 min, aby masa stała się trochę mniej lepka. Wyjąć z lodówki i formować rękoma małe kuleczki, umieszczać po jednej na jednym precelku i przyciskać drugim. 

Opcjonalnie można je maczać jeszcze w czekoladzie. 

Smacznego !



5 komentarzy:

  1. To najcudowniejsza rzecz jaką kiedykolwiek widziałam ! Idealne :)

    OdpowiedzUsuń
  2. świetnie wyglądają, bardzo apetycznie:)

    OdpowiedzUsuń
  3. Znowu mile mnie zaskakujesz :D

    OdpowiedzUsuń