tag:blogger.com,1999:blog-2371014584810211480.post4247322969869960913..comments2024-02-02T02:29:01.555-08:00Comments on Czekoladowa kraina: Kapelusiki wiedźm - ciepłe lodyczekoladowa krainkahttp://www.blogger.com/profile/09111725983095816151noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-2371014584810211480.post-79855350719390185622014-04-04T06:17:10.323-07:002014-04-04T06:17:10.323-07:00Super pomysł, szczególnie dla dzieciaków! Proste, ...Super pomysł, szczególnie dla dzieciaków! Proste, ładne i klasyczny smak, aż chce się spróbować samemu zrobić :)Smak Poznaniahttp://www.smak-poznania.pl/sushi-na-dowoz-haiku-sushi-rozwiazanie-konkursu/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2371014584810211480.post-63299626846983831862012-12-30T05:53:52.891-08:002012-12-30T05:53:52.891-08:00Wszystkiego najlepszego na Nowy Rok! :)Wszystkiego najlepszego na Nowy Rok! :)Majanahttps://www.blogger.com/profile/12478605645881880880noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2371014584810211480.post-51330706159143133252012-11-03T08:13:23.677-07:002012-11-03T08:13:23.677-07:00dzięki za radę, w takim razie już wiem, co mogę po...dzięki za radę, w takim razie już wiem, co mogę poprawić :)Bity Kęshttps://www.blogger.com/profile/13977682753002911304noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2371014584810211480.post-365390887234913142012-10-29T13:16:00.542-07:002012-10-29T13:16:00.542-07:00Tak, właśnie tak się dzieje jak za krótko ubija si...Tak, właśnie tak się dzieje jak za krótko ubija się białka, konsystencja jest idealna po ubijaniu przez ok. 10-12 minut. Jest inna opcja, jeśli masz termometr cukierniczy to będzie łatwiej, białko musi mieć ok. 70 stopni C. Moje lody stały w pokojowej temperaturze przez 3 dni i nic się im nie stało, konsystencja cały czas była taka sama.<br />Pozdrawiam :)Paulinahttp://czekoladowakrainka.blogspot.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2371014584810211480.post-39290219342032588312012-10-29T12:24:34.889-07:002012-10-29T12:24:34.889-07:00Kurczę, zrobiłam kiedyś w domu te ciepłe lody, ale...Kurczę, zrobiłam kiedyś w domu te ciepłe lody, ale miałam problem później, bo strasznie podchodziły mi płynnym białkiem po krótkim pobycie w lodówce. I nie wiem sama, za krótko ubijałam? Konsystencja pianki zaczęła psuć się dopiero po czasie. Czy można je jakoś utrwalić? :).. Ale podoba mi się Twoja forma! :)Bity Kęshttps://www.blogger.com/profile/13977682753002911304noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2371014584810211480.post-37395251377768531522012-10-25T13:07:25.194-07:002012-10-25T13:07:25.194-07:00Cudowne!
Aż nie mogę się napatrzeć.
Bardzo mi się ...Cudowne!<br />Aż nie mogę się napatrzeć.<br />Bardzo mi się ten pomysł podoba:)amaranthrosehttp://www.searchingforanamaranth.blox.plnoreply@blogger.com